Radiostacijai „Kurzemes Radio” vizuālas izmaiņas

Latvijā pirmā un lielākā reģionālā radiostacija Kurzemes Radio iepazīstina ar vizuālām izmaiņām logo un jaunu krāsu identitāti. Uzņēmumam attīstoties un gaidot 21. dzimšanas dienu, ir pienācis laiks atsvaidzināt uzņēmuma vizuālo izskatu, kļūstot mūsdienīgākam, dinamiskākam un izteiksmīgākam.

Pagājis ilgs laiks kopš Kurzemes Radio piedzīvojis vizuālas izmaiņas. Bijuši dažādi notikumi ne tikai Latvijā, bet arī globālā mērogā, un Kurzemes Radio vienmēr bijis blakus savam klausītājam, lai to informētu, izglītotu un izklaidētu, saglabājot unikālo īpašību – kurzemnieciskumu. Attīstoties uzņēmumam un gaidot 21. jubileju, radās sajūta, ka ir pienācis laiks vizuāli uzlabot uzņēmuma logo.

Jaunais logo un krāsu identitāte ietver simbolu “skaņas poga” un krāsu pāreju no tumši zila uz aveņu sarkanu. Radio kā medijam pati būtiskākā ir skaņa. Skaņa ir vibrācijas – izteikti vārdi, mūzika un citi skaņas veicinātāji. Lai to sadzirdētu, ir jāklausās. Kurzemes Radio vienmēr var dzirdēt sev aktuālo informāciju – par novadu, reģionu un cilvēkiem. Savukārt, krāsu pāreja simbolizē attīstību, dinamiskumu un izaugsmi. Apvienoto simbolu vēstījums tiek ietverts jaunā logo un krāsu identitātē.

Vizuālas izmaiņas piedzīvo ne tikai logo, bet arī uzņēmuma mājas lapa www.kurzemesradio.lv, kas kļuvusi ērtāk lietojama un mūsdienīgāka.

AS “Kurzemes Radio” valdes loceklis Edgars Čeporjus par izmaiņām: “Ceru, ka Kurzemes Radio klausītāji ir pamanījuši pārmaiņas radio programmā, ar kurām ceram padarīt mūsu radiostaciju vēl iemīlētāku. Tajā pat laikā saprotam, ka mums ir nemitīgi jāattīstās – esam sākuši aktīvāk darboties sociālajos tīklos, cenšamies būt vēl tuvāki mūsu klausītājiem. Logo “safrizēšana” nav tikai kosmētisks uzlabojums, mēs noteikti turpināsim pilnveidošanos arī saturiski. Esmu pārliecināts, ka mums priekšā ir aizraujošs Kurzemes Radio izaugsmes posms.” Savukārt, programmas direktors Edmunds Aizkalns norāda, ka: “Jau kādu laiku Kurzemes Radio mainās, pārveidojas. Lēnām, bet stabili. Klausītāji to noteikti ir pamanījuši. Prieks strādāt ar talantīgiem kolēģiem. Kopā uz šī ētera kuģa klāja mēs paveiksim daudz!”

Ētera personība Ieva Dzene saka, ka, ja izmaiņas būtu jāraksturo vienā vārdā, tad tas ir prieks. Ieva uzskata, ka: “Šo prieku rada mērķtiecīga virzība uz attīstību. Un es ticu, ka Kurzemes Radio komanda ar jaunu sākumu gūs panākumus. Jo savu darbu dara ar pilnu atdevi, kurzemnieka spītu un mīlestību pret savu klausītāju!” Arī Māris Dadzis, kas ir Kurzemes Radio ētera personība, pārmaiņas raksturo ar prieka sajūtu: “Kurzemes Radio vienmēr pārsteidz ar ko jaunu! Pozitīvās un saulainā pārmaiņas, lai iedvesmo arī Tevi! Mani tas uzlādē, kopā varam veikt lielas lietas! Labu notikumu nekad nevar būt par daudz!”

Ziņu redaktore Dace Blūma norāda, ka: “Man tas rosina radošāk izpausties. No zilās, kas ir uzticības un ideālisma krāsa – cauri greznajiem violetīgajiem toņiem uz sarkano – atzinības virsotni. Šeit ievīti mūsu sapņi un mērķi. Pēc skaļuma pogas redzams, ka Kurzemes Radio ir labi dzirdams! Prieks!”

 




+371 63341417
+371 20824444