Atpakaļ
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
- Radioskatuve
Radioskatuve
Raidījumā “Radioskatuve” viesojās garšu meistars un virtuozs projektu šefpavārs Andris Ūpis. Runājām par ēdienu un gatavošanu kā pamatnepieciešamību, kas meistara rokās pārtop mākslā, par to, kā sabalansēt šo procesu, lai vienkāršais pārtaptu izsmalcinatā maltītē.
Vairāk par Radioskatuves raidījumu lasi šeit!