Izstāde “Mana profesija”.

No 27. novembra līdz 30. decembrim Rīgas Centrālās bibliotēkas (RCB) filiālē „Pārdaugava” (Dzirciema ielā 26) apskatāma izstāde “Mana profesija”. Tajā iekļauti 1.–12. klašu skolēnu radošie darbi, kā arī informācija par uzņēmumiem, kas atbalsta projekta īstenošanu.

Projekts „Mana profesija” tiek īstenots, lai ikviens varētu paplašināt savu redzesloku un iepazītu aktuālās profesijas, kā arī Latvijā esošos uzņēmumus. Konkursa mērķis ir radīt Latvijas skolēnos interesi par savas profesijas izvēli un mudināt jauniešus studēt viņiem saistošās profesijas. Lai piedalītos konkursā, jaunietim jāuzņem attēls ar sev interesējošo profesiju un jāievieto mājaslapā manaprofesija.lv, kur tālāk risinās balsošana par fotografijām. RCB notiekošajā izstādē varēsiet aplūkot labākos Rīgas izglītības iestāžu skolēnu darbus, kuri saņēmuši lielāko balsu skaitu konkursā, kā arī varēsiet izpētīt jauniešiem draudzīgus uzņēmumus – to darbības jomas un aktuālās vakances.

Projekts tiek īstenots visā latvijas teritorijā un sākot ar šī gada decembri arī Kurzemē. Projekts “Mana profesija” tiek īstenots, lai plašai sabiedrības daļai sniegtu informāciju par Latvijā sastopamajiem uzņēmumiem un aktualizētu to darbību, uzsvaru liekot uz profesijām un karjeras iespējām jauniešiem. Projektu īsteno nevalstiska organizācija “Zinātnes un inovāciju parks”. Informāciju par dalību projektā variet atrast mājaslapā manaprofesija.lv.




+371 20824444
+371 20824444